• joi. feb. 29th, 2024

Ce este un cadru de mers?

ByMarian

mart. 30, 2023
cadru de mers

Un cadru de mers este un dispozitiv folosit de cei care au dificultăți de mers, pentru a ajuta la îmbunătățirea stabilității, siguranței și manevrabilității. Dacă o persoană prezintă riscul de a cădea, atunci poate să fie necesar să folosească un cadru de mers pentru a ajuta la stabilitate și siguranță. Un cadru de mers poate acționa ca o recuzită atunci când mergeți, diminuând sarcina asupra membrelor inferioare și a șoldurilor.

Atunci când nu se folosește un cadru de mers, cei care sunt instabili în picioare vor avea un risc mai mare de a cădea. Acest lucru este valabil mai ales dacă o persoană nu poate să-și ridice picioarele foarte departe de sol, ceea ce duce la potențialul de apariție a pericolelor de împiedicare, nu numai atunci când sunt la plimbare afară, ci și în propriile case. În special pentru pacienții vârstnici, orice plimbare, sau căderi pot pune viața în pericol. Oasele rupte durează adesea mai mult să se vindece la pacienții mai în vârstă, ceea ce poate duce, de asemenea, la spitalizări prelungite și în clinicile de reabilitare.

Trebuie de menționat că un cadru de mers poate să fie recomandat pentru un pacient de către un medic specialist sau un kinetoterapeut Ei ar evidenția nevoile pacientului și ar sugera că un cadru de mers poate să fie cea mai bună opțiune pentru a menține siguranța pacientului. Un cadru de mers are mai multe beneficii: cu un cadru de mers se pot face plimbări mai lungi și utilizarea unui cadru de mers reprezintă un sprijin și atunci când vă recuperați după o intervenție chirurgicală, și totodată un cadru de mers va oferi și protecție în timpul activităților zilnice. Pentru a găsii un cadru de mers perfect pentru nevoilor dumneavoastră, trebuie numai intrați pe pagina noastră. Fiți protejat, sau să protejați pe cei dragi cu un cadru de mers.

By Marian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *