• lun. dec. 4th, 2023

Calorifer electric ADAX VP 1212 KET

ByMarian

oct. 14, 2022
Calorifer electric ADAX VP 1212 KET

Cu un randament de aproape 100%, un calorifer electric ADAX VP 1212 KET oferă încălzire electrică economică, eficientă și sigură, cu tehnologie de înaltă calitate înmagazinată într-un design estetic. De ce anume este economic și ce face din acesta o soluție de încălzire sigură? Acestea sunt întrebări firești, iar pentru a afla răspunsul trebuie doar să citiți în continuare.

Încălzirea economică specifică unui calorifer electric ADAX VP 1212 KET se datorează înainte de toate termostatului electronic reglabil. Mulțumită preciziei controlului electronic, după atingerea temperaturii dorite, consumul orar kWh, va fi in general, corespunzător unei treimi din capacitatea de încălzire. (In medie pe toata perioada de incalzire convectorul va funcționa numai 8 ore din zi. Pentru aceasta trebuie doar să alegem o puterea de încălzire optimă, în funcție de dimensiunile încăperii.

Desigur asta nu inseamnă că un calorifer electric ADAX VP 1212 KET nu va folosi maximul de energie conform capacitatii sale, atunci când temperatura din cameră scade sub cea aleasă. Dimpotrivă, termostatul electronic, care măsoară temperatura în cameră, va porni iar convectorul, însă numai în cazul în care temperatura din camera scade sub temperatura setată. Este bine de știut că gama de reglare a unui calorifer electric ADAX VP 1212 KET este de 5-35°C.

Astfel puteți face economie, reglând cu precizie temperatura care va fi menținută datorită funcționării eficiente a oricărui calorifer electric ADAX VP 1212 KET. Totodată, confortul dumneavoastră nu va avea de suferit!

Toate acestea se traduc prin confort și economii, dar cum rămâne cu siguranța? Siguranța este o prioritate a tehnologiei ADAX. Din acest motiv gama ADAX furnizează soluții eficiente Un calorifer electric ADAX VP 1212 KET nu funcționează pe baza unui filament tradițional care se poate încinge și care emite radiații dăunătoare. Pentru a elimina acest risc, componenta de încălzire a caloriferelor ADAX VP 12 nu trece de o temperatură de circa 120 °C. În plus, un asemenea convector electric este dotat cu protecție împotriva supraîncălzirii, mulțumită termostatului mecanic. Temperatura suprafeței convectorului nu depășește 60°C.
Așadar acestea sunt trăsăturile care fac dintr-un calorifer electric ADAX VP 1212 KET un mijloc de încălzire deosebit de îndrăgit.